Yeni bir Arda Güler dünyaya "merhaba" dedi: Karabük'te yaşayan çiftin görülmemiş milli futbolcu sevgisi

Karabük'te yaşayan Güler çifti, oğullarına Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in ismini verdi. Bebek Arda'nın babası Bilal Güler, "Eğitiminin ardından ağabeyi Arda Güler gibi yetişecek inşallah" dedi.

Son Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Bilal ve Damla Nur Güler çifti, yeni doğan bebeklerine A Milli Futbol Takımı ve Real Madrid'in oyuncusu Arda'nın adını koydu. Bebek Arda'nın babası 27 yaşındaki Bilal Güler, Arda Güler'in milli ve başarılı bir futbolcu olduğu için çocuklarına onun ismini verdiklerini söyledi.

Galatasaraylı olduğunu belirten Güler, "Arda Güler'in çok iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Arda'yı başarılarından dolayı destekliyoruz ve yanında olmak istiyoruz. İnşallah oğlumuz da onun gibi başarılı bir futbolcu olur. Eğitiminin ardından ağabeyi Arda Güler gibi yetişecek inşallah" dedi.

İMZALI FORMA BEKLİYORLAR

24 yaşındaki çiçeği burnunda anne Damla Nur Güler de oğluna eşinin Arda Güler ismini vermeyi çok istediğini ifade etti. Hamilelik sürecinde eşinin, telefonunun ekran fotosuna Arda Güler'in resmini koyduğunu anlatan Güler, "Arda güler gibi oğlumun da yüzünde iki gamzesi var. Hayırlı evlat olur inşallah" diye konuştu.

Güler çifti, Arda Güler'den imzalı forma beklediklerini de dile getirdi.

Nihat Kahveci eleştirenlere sitem etti, Kenan Yıldız'a destek çıktı "Bizim çocuklar" durdurulamıyor! Kerem Aktürkoğlu ve Kenan Yıldız Avrupa'da tarih yazıyor Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli futbolcu için dikkat çeken sözler Jose Mourinho Nihat Kahveci'ye de sürpriz yaptı! Cristiano Ronaldo'yu gördü, ağlamaya başladı Rondoda kaybeden Brahim Diaz'ı Arda Güler teselli etti