Vincent Aboubakar’dan "saç ektirdi" iddialarına yanıt

Saç ektirdiği için sakat olduğunu öne sürdüğü ve bu yüzden kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, iddiaları net bir dille yalanladı.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'dan flaş bir açıklama geldi.

Eşinin rahatsızlandığını söyleyip izinli olarak gittiği Paris'te saç ektirdiği, saç ekiminden sonra da topa kafa vurmaması istendiği için sakat olduğunu öne sürdüğü iddia edilen Kamerunlu golcü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu iddiaları net bir dille yalanladı.

Bu sezon saçına herhangi bir işlem yaptırmadığını söyleyen Aboubakar, "Bu saçma suçlamalara artık bir son verelim. Bu sezon içinde herhangi bir saç ekim tedavisi yaptırmadım! Saçlarıma son olarak geçen yaz, sezon bittikten ve sezon başlamadan önce bakım yaptırdım. Bu sezon kulüpteki hiç kimseye karşı disiplinsiz bir davranışta ya da söylemde bulunmadım. Bu sezon şu ana kadar 11 gol attım ve 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi sözleşmeli olduğum her dakikada, tüm çabamı ve konsantrasyonumu bu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve e-posta gönderdi. Lütfen hukuki davalara konu olabilecek asılsız suçlamalardan vazgeçin, işimi yapmama izin verin.”

Beşiktaş'la 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Kamerunlu golcü, siyah-beyazlı forma altında bugüne dek 105 maça çıkarken 59 gol - 14 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber