Vincent Aboubakar durdurulamıyor! Son 9 lig maçında 10 gol

Ara transfer döneminde Al-Nassr'dan ayrılarak 3. kez Beşiktaş'a transfer olan Vincent Aboubakar, Süper Lig'de forma giydiği son 9 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırarak siyah-beyazlıların yükselen form grafiğinde büyük pay sahibi oldu.

Son Güncelleme:

Süper Lig'in devre arasında Wout Weghorst'u Manchester United'a kaptıran Beşiktaş, Hollandalı golcünün boşluğunu Cristiano Ronaldo transferinden sonra gözden çıkartılan eski golcüsü Vincent Aboubakar'la doldurmuştu.

Siyah-beyazlı takımda daha önce iki farklı dönemde forma giyen ve sergilediği futbolla taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Kamerunlu golcü, 3. dönemindeki ilk 4 maçta golle tanışamadı.

Mart ayındaki 24. hafta maçında Ankaragücü ağlarını sarsarak gol serisine başlayan Aboubakar, son 2 ayda Süper Lig'de çıktığı 9 maçta 10 gol atarak muhteşem bir performans sergiledi ve puan tablosunda yükselişe geçen Beşiktaş'a büyük katkı sağladı.

Vincent Aboubakar Beşiktaş'taki ilk sezonunda (2018/2019) 38 maçta 19 gol, ikinci sezonunda (2020/2021) ise 32 maçta 17 gol kaydetmişti.

Kamerunlu golcü Beşiktaş'ta forma giydiği iki sezonda da şampiyonluk yaşamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber