Trabzonspor'dan ayrılan yıldızlar kayıpları oynuyor!

Trabzonspor'dan ayrılan oyuncular kayıplara karıştı. Sezon başında bordo-mavili takımdan ayrılan Nwakaeme'nin yanı sıra Cornelius da yeni takımlarında aradıklarını bulamadılar. Alexander Sörloth, Jose Sosa, Filip Novak ve Caleb Ekuban örnekleri de güncelliğini koruyor.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Trabzonspor'da forma giydikleri dönemde oldukça iyi performanslara imza atan ve kariyerlerinde çıkışa geçen Nwakaeme ve Cornelius bordo-mavili takımdan ayrıldıktan sonra umduklarını bulamadılar. Geçtiğimiz sezon İtalya'da küme düşen Parma'dan transfer edilen Cornelius, bordo-mavili takımda yeniden yükselişe geçmişti. Forma giydiği 49 maçta 20 gol atıp 6 da asist yapan oyuncu, Karadeniz ekibinin şampiyonluk yaşadığı sezona önemli katkı sağlarken adeta kendini bulmuştu.
Sezon devam ederken eski takımı olan Danimarka'nın FC Kopenhag ekibine 6 milyon Euro karşılığında transfer olan Cornelius, bu sezon bordo-mavili takım ile Süper Kupa, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa olmak üzere 7 maça çıkmıştı. Söz konusu maçlarda 3 gole imza atan golcü oyuncu, yeni takımı FC Kopenhag ile çıktığı 5 maçta ise henüz golle tanışamadı ve forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Kaynak: İHA