Trabzonspor'dan 3-2'lik galibiyet sonrası Fenerbahçe'ye gönderme

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından 'Balık için teşekkürler' mesajıyla paylaşım yaparak sarı-lacivertlilere göndermede bulundu.

Son Güncelleme:

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan dev maçta Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek 26 yıl aranın ardından rakibini deplasmanda ilk kez yenmeyi başardı.

Bordo-mavililer, hafta içinde sosyal medya hesabından Dusan Tadic ve İsmail Kartal'ın oğlunun birlikte balık tuttuğu görüntüleri paylaşan Fenerbahçe'ye maçın ardından cevap verdi.

Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda 'Balık için teşekkürler' ifadeleri yer alırken; Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Paul Onuachu'nun yer aldığı videolar paylaşıldı.

Paul Onuachu ve Uğurcan Çakır, videoda kendilerine balık servis edildiği sırada 'Balık için teşekkürler' derken, Eren Elmalı ise 'Balıklar pulli pulli' ifadelerini kullandı.

"KAPKARA GECENİZİ AYDINLATTIK"

Karadeniz temsilcisinin sosyal medya hesabından yapılan bir diğer paylaşımda ise Abdullah Avcı'nın öğrencilerine taktik anlattığı bir görsel paylaşılırken, 'Kapkara gecenizi aydınlattık' ifadeleri kullanıldı.

26 YIL SONRA BİR İLK

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Müsabakayı 3-2 kaybeden sarı-lacivertlilerde Dusan Tadic 2 gol atarken, mağlubiyete engel olamadı. Fenerbahçe, bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşadı.

Rakibine karşı Kadıköy'de büyük üstünlük kuran Fenerbahçe, ligde son 26 maçta 14 galibiyet, 12 beraberlik aldı. Bugünkü sonuçla birlikte Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu süreçte Kanarya, rakip filelere 48 gol gönderirken, Trabzon ekibi 24 gol attı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber