Trabzonspor'da Enis Destan'ın annesi ne derse o!

Trabzonspor'da eleştirilerin hedefinde olan Abdullah Avcı'ya tepkiler dinmezken en dikkat çekici tepki takımın futbolcularından Enis Destan'ın annesinden gelmişti.

Son Güncelleme:

Oğluna takımda fazla şans verilmemesine isyan eden Enis'in annesi Gül Destan, "'Sayın hocam buradan sesleniyorum. Oğlum Enis'le aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor. Siz son 5 veya 10 dakika süre veriyorsunuz o yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Enis son derece üzgün. Bir de üstüne siz gidiyorsunuz neden? Enis'in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim. Bunu herkes bilsin. Enis pırıl pırıl yetenekli pivot santrafor. Süre verildiği taktirde elinden gelenin fazlasını yapıyor. Lâkin diğerlerinin 90 dakika süre alıp da hiçbir katkıda bulunmadığı gibi..." diye yazmıştı.

Daha sonra Gül Destan'ın ikinci paylaşımı gelmişti: "'Enis takımı için sahada savaş verirken hakemle tartışabilir. Gayet normal. Takımı önemsemese değer vermese umurunda bile olmaz. Bunun için bahanelere sığınıp da Enis'e hakaret edemezsiniz. Siz defalarca arayarak Enis'i transfer ettiniz. Şimdi neden bu şekilde davranıyorsunuz. Diğerini 90 dakika Enis'i 5 dakika, sizin adaletiniz bu mu? Enis takımın 1. forveti olması gerekirken... Sizlere diyorum ki oğlumla uğraşmayın sonra sizinle de uğraşırlar bilmem anlatabildim mi? Oğlunuz yaşında bir baba gibi davranın. Kaybetmezsiniz kazanırsınız bilmem anlatabildim mi?'"

Üçüncü paylaşımında ise Abdullah Avcı'yla bir sorunu olmadığını belirtip yalnızca oğlunun yeterince süre almamasına isyan ettiğini söylemişti.

Gül Destan'ın çabaları işe yaramış olmalı ki, Konferans Ligi play-off maçında Enis Destan ilk 11'de sahaya çıktı. Ancak Destan gol kaydına muvaffak olamadı. 84. dakikada yerini Denis Draguş'a bıraktı.

Sonraki Haber