Trabzonspor'a Onuachu'dan kötü haber! Afrika Kupası'na gidiyor

Nijerya Futbol Federasyonu, sakatlanan Umar Sadiq'ın yerine Trabzonspor'dan Paul Onuachu'nun kadroya çağrıldığını açıkladı.

Son Güncelleme:

Trabzonspor'un gol yollarındaki en etkili silahı olan Paul Onuachu'dan bordo-mavilileri üzen haber geldi.

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Nijerya Milli Takımı'nda Real Sociedadlı Umar Sadiq'ın sakatlanması üzerine Trabzonspor'un yıldızı Paul Onuachu'nun kadroya çağrıldığı açıklandı.

Bordo mavili takımda, Fildişi Sahilli Nicolas Pepe ile Mısırlı Trezeguet de Afrika Kupası için milli takıma çağrılan isimler arasında yer alıyor.

Sezon başında Southampton'dan kiralanan Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de çıktığı 15 maçta 9 gol - 3 asistlik performans sergilemişti.

GALATASARAY DERBİSİNDE YOK, BEŞİKTAŞ DERBİSİ ŞÜPHELİ!

29 yaşındaki başarılı golcü, gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçında forma giymeyecek.

Afrika Uluslar Kupası'nda grup maçları 24 Ocak'ta tamamlanacak, son 16 turundaki eleme maçları 27-30 Ocak, çeyrek final maçları 2-3 Şubat, yarı final maçları 7 Şubat, üçüncülük ve final maçları ise 10-11 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Daha önce 3 kez bu turnuvada şampiyon olan Nijerya'nın finale kalması halinde Onuachu, Şubat'ın ilk haftasında oynanması planlanan Beşiktaş derbisinde de forma giyemeyecek.

Trabzonspor'un 11 Şubat'a dek Süper Lig'de oynayacağı maçlar şu şekilde: Antalyaspor (D), Galatasaray, Çaykur Rizespor (D), Kasımpaşa, Beşiktaş (D), Hatayspor

Sonraki Haber