Trabzonspor kalan maçları

Süper Lig'de koronavirüs ertelemesinden sonra heyecan yeniden başlıyor. Trabzonspor'un averajla lider olarak yeniden başlayacak Süper Lig'de kalan maçları hangileri?

Son Güncelleme:

Trabzonspor, Süper Lig'e koronavirüs arası verilmeden önce lider olarak tamamladığı 26 haftalık periyodun ardından kalan 8 haftada hangi takımlarla oynayacak? İşte Süper Lig'te şampiyonluğun belirleneceği süre içerisinde Trabzonspor'un kalan 8 Süper Lig maçı...

27. HAFTA GÖZTEPE-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ligde 8'inci sırada bulunan Göztepe evinde lider Trabzonspor'u konuk edecek. İzmir Göksel Aksel Stadyumu'nda 12 Haziran 2020 Cuma günü saat 21:45'te oynanacak mücadele ligin zirvesini yakından ilgilendiriyor. Aynı hafta Trabzonspor'un şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri olan Başakşehir kendi sahasında Alanyaspor ile, Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile, Sivasspor kendi sahasında Denizlispor ile Beşiktaş ise kendi sahasında Antalyaspor ile mücadele edecek.

28. HAFTA ALANYASPOR-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ligin 6. sırasında bulunan Alanyaspor'a konuk olacak olan Trabzonspor, maçı 22 Haziran 2020 Pazartesi günü Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 21:45'te oynayacak. Rakipleri Başakşehir Ankaragücü'ne konuk olurken, Galatasaray kendi sahasında Gaziantep'i konuk edecek. Sivasspor'un Konyaspor deplasmanına gideceği haftada Beşiktaş ise Denizlispor'a konuk olacak. 

29. HAFTA TRABZONSPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Küme düşme hattında olan ligin sondan ikincisi Ankaragücü'nü evinde 27 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 21:45'te ağırlayacak olan Trabzonspor'un rakipleri Başakşehir Galatasaray ile evinde bir İstanbul derbisine çıkacak. Trabzonspor için çok kritik bir maçın oynanacağı haftada bordo-mavili ekip için de galibiyet çok önemli olacak. Sivasspor evinde Kayserispor'u konuk ederken Beşiktaş'ın konuğu Konyaspor olacak.

İLGİLİ HABER

Süper Lig Puan Durumu

30. HAFTA GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Belki de zirve yarışındaki en önemli mücadelelerden biri Trabzonspor'un Galatasaray deplasmanı olacak. 5 Temmuz 2020 Pazar günü saat 21:45'te Türk Telekom Arena'da oynanacak maçta puan kaybeden takım zirve yarışında çok ağır bir yara alacak. Bu nedenle iki takım da bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Aynı haftada Başakşehir Antalyaspor deplasmanına giderken, Sivasspor Kasımpaşa deplasmanında puan arayacak. Beşiktaş ise Kayserispor'a konuk olacak.

31. HAFTA TRABZONSPOR-ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

8 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 19:15'te kendi sahasında ligin orta sıralarında yer alan Antalyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'un, aynı haftada rakipleri Başakşehir kendi sahasında Denizlispor, Galatasaray deplasmanda Alanyaspor, Sivasspor kendi sahasında Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş kendi sahasında Kasımpaşa'yla mücadele edecek.

32. HAFTA DENİZLİSPOR-TRABZONSPOR MAÇI

Henüz günü ve saati belli olmayan Denizlispor deplasmanında Trabzonspor üç puan mücadele ederken rakipleri Başakşehir Konyaspor deplasmanında, Galatasaray Ankaragücü deplasmanında, Sivasspor Fenerbahçe deplasmanında ve Beşiktaş da Yeni Malatyaspor deplasmanında mücadele edecek.

33. HAFTA TRABZONSPOR-KONYASPOR MAÇI

Ligin son iki haftasına girilirken Trabzonspor evinde küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan Konyaspor'u ağırlayacak. Aynı haftada Başakşehir kendi sahasında Kayserispor, Galatasaray kendi sahasında Göztepe, Sivasspor kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynayacak. Yine Trabzonspor açısından çok kritik olan bu haftada, Beşiktaş kendi sahasında Fenerbahçe derbisinde mücadele edecek.  

SEZONUN SON MAÇI: 34. HAFTA KAYSERİSPOR-TRABZONSPOR MAÇI

Geride kalan 7 haftada Süper Lig şampiyonu belli olur mu bilinmez, fakat Trabzonspor için artık son maç deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı olacak. Eğer şampiyonluğa ulaşırsa Trabzonspor Kayseride ilk şampiyonluk turunu atacak. Aynı haftada Başakşehir Kasımpaşa, Galatasaray Antalyaspor, Sivasspor Göztepe, Beşiktaş ise Gençlerbirliği deplasmanında mücadele edecek. 

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber