Trabzonspor ile Olympiakos'un transfer üçgeni

Philip Zinckernagel'i transfer etmek isteyen Trabzonspor, Maxi Gomez ve Marc Bartra'yı kadrosuna katmayı hedefleyen Yunan ekibi Olympiakos'la görüşmelerini sıklaştırdı.

Son Güncelleme:

Yunan ve Belçika medyalarında çıkan haberlere göre; Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Marc Bartra'ya Olympiakos talip oldu. Bu transfer için bonservis ödemek istemeyen ve acele etmeyen Yunan kulübü, Bordo-mavililerin 32 yaşındaki İspanyol stoperin sözleşmesini feshetmesini beklemeye başladı.

Öte yandan Olympiakos'un Trabzonspor'un Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez'i de transfer etmek istediği ancak Bordo-mavililerin 5 milyon Euro bonservis talep etmesi üzerine farklı formülleri devreye sokmaya çalıştığı belirtildi.

Kırmızı-beyazlı kulübün bu doğrulta Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Philip Zinckernagel'i Maxi Gomez transferinde takasta kullanarak bonservis bedelini düşürmeyi amaçladığı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon başında 2 milyon Euro karşılığında Watford'dan transfer edilen Zinckernagel, Olympiakos formasıyla yalnızca 7 maça çıktıktan sonra sürpriz bir şekilde Standard Liege'e kiralanmıştı. 28 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu, Belçika ekibinde 28 maçta 10 gol - 2 asistlik performans sergiledi.

Çıkış yaptığı Bodo/Glimt'te genellikle sağ kanatta forma giyen Philip Zinckernagel, İngiltere'ye transfer olduktan sonra forvet arkasına (10 numara rolüne) kaydırılmıştı.

5 FARKLI ÜLKEDE 8 TAKIM FORMASI GİYDİ, 338 MAÇTA 138 GOLLÜK KATKI SAĞLADI

Ülkesi Danimarka'da HB Köge, FC Helsingör ve SönderjyskE, Norveç'te Bodo/Glimt, İngiltere'de Watford ve Nottingham Forest, Yunanistan'da Olympiakos ve Belçika'da Standard Liege kulüplerinin formalarını terleten Zinckernagel, kulüp düzeyinde bugüne dek 338 maçta görev yaptı ve 138 gole doğrudan katkı (71 gol - 67 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber