Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonları tek tek incelediler: "Hepsinin ortak kararı..."

Bülent Yıldırım: "Kulağın oynadığını görüyoruz arkadaşlar."

Deniz Çoban: "Kramponun vidasıyla rakibin yüzüne... Olabilecek en sert yerle bir oyuncunun olabilecek en hassas yerine... Bunu kramponun vidalarıyla yapıyorsunuz. Yaralayıcı oyunun tarifi. Bunu kramponun üstüyle yapsa onun şiddetini değerlendirir tabii ama bunu kramponun vidasıyla yaptığınız zaman orayı yırtar ve aşağı alır. Gergin bacakla hiç ayağınızı kısmadan yapıyorsunuz. Ben, penaltı ve kırmızı kart."

Bahattin Duran: "Yani çok tehlikeli ve riskli bir hareket zaten. Burada da aslında görüntü bize temas ediyor. Temas var. Hakemin kararı doğru. Penaltı doğru. Ben de burada kırmızıya daha yakınım. Penaltıda şüphem yok, net."

Bülent Yıldırım: "Bir stoper, baş bölgesindeki bu kadar yüksek bir topa kendi ceza alanında bu ayağı kaldırır? Bu da enteresan yani. Kontrolsüz başlıyor zaten hamlesi. Hocam, bu kırmızı yani. Burada hani çok zorlamanın anlamı yok."

Bülent Yıldırım: "Evet, temas olduğu belli. Temas varsa burada kaçınılmaz şekilde ciddi faullü oyunun tüm unsurları... Baş bölgesi en hassas bölge. Kramponla bir tarama söz konusu. Oturmamış olması oyuncunun şansı. Ancak şu hamle onun sağlığı açısından tehlikeli. Bu pozisyonun ben de penaltı artı kırmızı kart olduğunu düşünüyorum."