Trabzonspor, Çorum FK karşısında zorlanmadan 5. tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Trabzonspor sahasında ağırladığı Çorum Futbol Kulübü'nü 3-1 yenerek kupada 5. tura yükselen taraf oldu.

Son Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Trabzonspor ile TFF 1. Lig ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü karşı karşıya geldi.

Papara Park'ta oynanan mücadelede Bordo-mavililer rakibini 3-1 mağlup ederek bir üst tura adını yazdıran taraf oldu.

Karadeniz temsilcisine galibiyeti getiren golleri 3'te Taxiarchis Fountas, 19'da Enis Destan ve 61'de Anastasios Bakasetas kaydetti.

Çorum Futbol Kulübü'nün tek sayısı ise 16. dakikada Thomas Verheijdt'ten geldi.

Trabzonspor bu sonuçla 5. tur biletini kapan ekip oldu. Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor 10 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

ABDULLAH AVCI KADRODA ROTASYONA GİTTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çorum FK ile oynanan maçta kadroda büyük bir değişim yaptı. Ligde oynanan son Kayserispor maçının 11’inden Uğurcan, Baniya, Eren ve Visca’yı sahaya süren Avcı, bu maçtan farklı olarak Mehmet Can, Benkovic, Mendy, Umut Güneş, Fouantas, Bakasetas ve Enis Destan olmak üzere 7 oyuncuya da 11'de şans verdi.

Trabzonspor ile Çorumspor arasında oynanan maçta seremoniye Başkan Ertuğrul Doğan’ın özel davetlisi olarak şehit ailelerinin çocukları çıktı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Trabzonspor’un kupadaki ilk sınavında tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı. Taraftar gruplarının olduğu bölümde yoğunluk dikkat çekerken, diğer bölgelerdeki taraftar sayısının az olduğu görüldü. Bu arada misafir takım taraftarları da tribünde yerini alarak takımlarına destek verdi.

Trabzonspor taraftarları kale arkası tribününe Gazze’de yaşanan İsrail saldırılarını kınayan bir pankart astı. Pankartta, "Masumlara ve mazlumlara yapılan saldırıları lanetliyoruz" ifadelerine yer verilip, saldırılarda ölen çocukların fotoğrafları da kullanıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber