Tottenham'da büyük şok: Takımın çok sevilen antrenörü Gian Piero Ventrone hayatını kaybetti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham acı haberle sarsıldı. Takımın fitnes antrenörlerinden Gian Piero Ventrone, Napoli'deki hastanede hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

HABER GLOBAL - Tottenham'ın fitness antrenörlerinden Gian Piero Ventrone, tedavi gördüğü Napoli'deki hastanede hayata gözlerini yumdu.

61 yaşındaki İtalyan antrenör geçen yıl Spurs'la sözleşme imzalamıştı. Antonio Conte'nin ekibinde olan Ventrone daha önce Juventus, Catania, JS Suning, GZ Evergrande ve AC Ajaccio gibi takımlarda çalışmıştı.

Spurs'ta oyuncuların en sevdiği antrenörlerden biri olan Ventrone için bir mesaj yayınlayan Tottenham kulübü "Takımdaki herkes tarafından çok özleneceksin. Bu zor zamanda düşüncelerimiz ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte" denildi.

Elde edilen bilgiye göre Ventrone lösemi nedeniyle hayatını kaybetti. İtalyan antrenör kısa bir süre önce rahatsızlanmış ve hastaneye yatırılmıştı.

Yoğun antrenman yaptırdığı için Juventus'tayken 'Denizci' lakabını alan Ventrone, Conte'yle ilk kez yine İtalyan kulübündeyken çalışmaya başlamıştı.

Ventrone, daha geçtiğimiz ay Tottenham'ın Leicester'la yaptığı maçta hat-trick yapan Son Heung-min'i tebrik ederken görüntülenmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber