TFF'den hakem iddialarına tek tek yanıt: Hakan Ceylan, Kemal Yılmaz, Tolga Özkalfa...

Türkiye Futbol Federasyonu, kamuoyuna yansıyan tüm hakem iddiaları ve maç bileti iddialarına yönelik uzun bir açıklama paylaştı. Açıklamada, iddialara tek tek yanıt verildi.

Son Güncelleme:

TFF, kamuoyunda çıkan iddiaların tümüne tek tek yanıt verdi. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirdiği basın toplantısında söz verdiği üzere, şeffaf ve paylaşımcı bir iletişim stratejisini bugün itibarıyla hayata geçiriyor" denildi.

İddialara şöyle yanıt verildi:

"Bir müddettir kamuoyunda tartışılan konuların arka planlarını, kolay takip ve anlaşılabilirlik hedefiyle başlıklara ayrılmış hali ile aşağıda bulabilirsiniz.

Türk futbolunun en büyük paydaşlarının sorunlarını anladığımızı, ayrılarak değil birleşerek ve böylece ortak sorunlarımızın üstesinden kolaylıkla gelerek, gerçek işimize (Türk futbolunun geleceği, dünya arenasındaki itibarı, yüksek gelir potansiyeli, kulüplerimizin ve Milli Takımlarımızın sportif performansları, tarihte ilk kez gerçekleştireceğimiz 2032 Avrupa Şampiyonası ev sahipliğimiz…) odaklanacağımızı biliyor, her zaman yapıcı eleştirilere açık olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Saygılarımızla,

İZMİR BÖLGESİ HAKEMLERİNE AYRICALIK TANINDIĞI İDDİASI HAKKINDA

Söz konusu iddialarda adı geçen 3 hakeme (Hakan Ceylan, Alper Ulusoy, Koray Gençerler) aldıkları maç sayıları itibarıyla EK-1'de inceleyebileceğiniz üzere herhangi bir ayrıcalık tanınmamıştır. Yapılan iddialar asılsız ve gerçek dışıdır.

Kaynak: Haber Global TV