TFF Eryaman Stadı'nda bir inceleme yaptı

Galatasaray'ın Ankaragücü'nün evindeki maçları oynadığı Eryaman Stadı'nın zeminiyle ilgili endişelerini dile getirmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu statta bir inceleme yaptı.

Son Güncelleme:

Galatasaray birkaç gün önce Ankara'daki Eryaman Stadı'nın zeminiyle ilgili endişelerini dile getirmişti.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, kupa kura çekimi sonrası A Spor’a yaptığı açıklamada Ankara'daki Eryaman Stadı'nın zeminiyle ilgili konuştu.

Ergün yaptığı açıklamada "Sezon sonuna kadar neredeyse hafta içi boşluk olmayacak. Her hafta içi dolu. Ankaragücü Stadı'nın da zemininde bir takım sıkıntı var. TFF'ye endişelerimizi bildirdik. Sonuçta kararı onlar verecek. Programımızı Ankara'ya gidecek şekilde yapıyoruz. Aksi bir bildirim bize yapılmadı" demişti.

Bu açıklamaların ardından bir gelişme yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri sabah saatlerinde Eryaman Stadı’nda Ankaragücü-Galatasaray maçı için inceleme yaptı. Çarşamba ya da perşembe gününe kadar iki inceleme daha yapılacak ve nihai rapor o zaman verilecek.

Gençlerbirliği - Trabzonspor kupa maçı da Eryaman Stadı'nda oynanmıştı. Maç öncesi Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı stadın zeminini eleştirmişti.

Sonraki Haber