TFF 1. Lig'de Play-Off heyecanı başlıyor

Spor Toto 1. Lig'de Play-Off 1. Turu bugün oynanacak Bodrumspor-Göztepe ve Sakaryaspor-Eyüpspor mücadeleleriyle başlayacak.

Son Güncelleme:

TFF 1. Lig'den, Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı Play-Off'ta heyecan bu akşam 1. Tur'da oynanacak 2 karşılaşmayla başlayacak.

Günün ilk maçında Bodrumspor sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Bodrum İlçe Stadı'nda yapılacak mücadele TRT Spor ve beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Günün diğer maçında ise uzun yıllardır süren Süper Lig hasretini sonlandırmak isteyen Sakaryaspor, Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'u ağırlayacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor ve beIN Sports'tan ekranlara gelecek.

Müsabakalarını kazanacak olan takımların çift maç eleme usulüne göre eşleşeceği Play Off 2. Turunda maçlar 31 Mayıs Çarşamba ve 4 Haziran Pazar günü oynanacak. Play-Off Final müsabakası ise 8 Haziran Perşembe günü oynanacak olup, final merkezi ise daha sonra ilan edilecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber