Takım arkadaşları uçakta Arda Güler'e bunu sordu

Las Palmas karşısında La Liga'da ilk kez Real Madrid formasını giyen Arda Güler'in hakeme yaptığı itiraz çok konuşuldu. Takım arkadaşları Arda Güler'i uçakta sorguya tuttu.

Son Güncelleme:

Real Madrid yine zorlandığı bir maçta sahadan galibiyetle dönmeyi başarırken Arda Güler de ilk kez La Liga'da Real Madrid formasıyla boy gösterdi.

Skor 1-1'ken oyunca giren Arda Güler, maçta pozisyonda bulmayı başardı. Rakip takımın bıraktığı boşlukları değerlendirmede etkili olduğunu gösteren genç futbolcu neredeyse takımının 3. golünü de atıyordu. 

Yaklaşık 20 dakika sahada kalan Arda izleyenlere güzel duygular yaşattı.

Madrid'e dönüş uçağında takım arkadaşlarıyla kaynaşan Arda Güler oldukça keyifliydi.

Oyuna girdikten kısa bir süre sonra rakibinin arkasından gelip topu söküp alan Arda Güler, hakemin Real Madrid aleyhine faul çalmasın ainanamadı. Güler'in inatçılığı sayesinde kazandığı topta bir faul yoktu ancak hakem yine de Las Palmas lehine faul verdi. 

Bunu kabullenemeyen Arda Güler, hakemin yananı giderek pozisyonu anlattı ve rakibinin onun formasından çektiğini söyledi ancak hakem ikna olmadı.

Arda Güler ile hakem Cesar Soto Grado arasındaki bu konuşma Real Madridli oyuncuların dilindeydi. Uçakta, takım arkadaşları Arda'ya hakeme ne söylediğini, hakemin anlayıp anlamadığını sordular. 

Sonraki Haber