Süre almak için Ancelotti'nin gözünün içine bakan Arda Güler, Bellingham'ın gol sevincini yaptı!

Milli futbolcumuz Arda Güler, İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den süre alabilmek için antrenmanlarda yoğun çaba gösteriyor. Son idmanda attığı golden sonra yaptığı gol sevinci ise Jude Bellingham'a göndermeydi.

Son Güncelleme:

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyor. Milli futbolcu Real Madrid'de oynayabilecek düzeyde olduğunu göstermek için her antrenmanda harikalar yaratsa da Ancelotti'nin zincirlerini kırmayı henüz başaramadı.

Relevo geçtiğimiz günlerde Arda Güler'in dar alandaki maçlarda çok başarılı olduğunun altını çizerken futbolun daha büyük sahada oynadığını hatırlatmış ve fiziken gelişmediği sürece İtalyan hocadan süre almasının zor olduğunu yazmıştı.

Haberde Arda Güler için iki opsiyonun olduğu belirtilmişti. Bunlarda biri Brahim gibi kiralanması, diğeri ise Rodrygo gibi kas yapısı gelişene kadar spor salonunda çalışması yönündeydi.

Son günlerde İspanyol basınında Arda Güler için kiralanma seçeneğinin öne çıktığı yönünde haberler yapılıyor. Bunda Endrick'in takıma gelecek olması ve Kylian Mbappe transferi beklentisinin de rolü büyük. Zaten zor olan rekabet ortamı bu iki oyuncunun da gelmesiyle Arda Güler için her zamankinden daha zor olacak.

Her şeye rağmen Arda Güler moralini bozmayarak antrenmanlarda kendisini Ancelotti'ye ispatlamaya çalışıyor. Son antrenmanda attığı gol ve sonrasında yaptığı gol sevinci de yine gündem oldu. İngiliz futbolcu Jude Bellingham'ın gol sevincini yapan Arda Güler'in umutlu bekleyişi sürüyor.

Real Madrid bu hafta Rayo Vallecano ile pazar günü karşı karşıya gelecek.

Sonraki Haber