Süper Lig devlerinin Elneny savaşı

Arsenal ile yollarını ayırmaya hazırlanan Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny için Trabzonspor'un ardından Beşiktaş ve Galatasaray'ın da devreye girdiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

İtalyan muhabir Fabrizio Romano'nun haberine göre; Trabzonspor, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Mohamed Elneny'nin transferi için somut girişimlere başladı.

Bordo-mavililerin 31 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusunu isteyen tek kulüp olmadığı, Suudi Arabistan takımlarının yanı sıra Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer için şartları araştırmaya koyulduğu belirtiliyor.

2015/16 sezonunun devre arasında 12.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İsviçre ekibi Basel'den transfer edilen Elneny, Arsenal formasıyla bugüne dek 159 maçta görev yaptı ve 6 gol - 10 asistlik performans sergiledi.

Mısırlı orta saha oyuncusu, 2019/2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giymiş ve siyah-beyazlı forma altında 36 maçta 1 gol atıp 4 de asist üretmişti.

Alman futbol platformu Transfermarkt'ın güncel piyasa değerini 4.5 milyon Euro olarak tahmin ettiği Mohamed Elneny'nin Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Sonraki Haber