Stefan Kuntz'a zor soru: Kriteriniz ne?... Yusuf Yazıcı ve Barış Alper Yılmaz

Cebelitarık maçı sonrası basın toplantısına katılan Mili Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a "Yusuf Yazıcı'yı az dakika aldığı için Milli Takım'a çağırmadığınızı açıkladınız, ancak daha az süre alan Barış Alper Yılmaz'ı çağırdınız, Milli Takım'a çağrılma kriteriniz nedir?" sorusuna yanıt verdi.

Son Güncelleme:

Cebelitarık maçı sonrası basın toplantısına katılan Mili Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a "Yusuf Yazıcı'yı az dakika aldığı için Milli Takım'a çağırmadığınızı açıkladınız, ancak ondan daha az süre alan Barış Alper Yılmaz'ı çağırdınız, Milli Takım'a çağrılma kriteriniz nedir?" sorusuna yanıt verdi. 

Yusuf Yazıcı’nın kadroda olmamasıyla ilgili soruya değinen Alman Teknik Adam, ”Bu noktadaki genel oyuncu seçim kriterlerimize çeşitli seçimler etki ediyor. Bir tarafta kendi kulüplerinde kaç dakika, hangi mevkide oynadığına, hangi oyuncuyla hangi taktikle oynuyor onlara bakıyoruz. Yusuf, Mart ayında bize yardımcı olmak istiyorsa o zaman kulübünde oynaması önemli. Bu yüzdende bu vakti kullanıp Lille’de daha çok oynamaya çaba gösterirse onu öyle bir durumda kabul ederiz” şeklinde konuştu.


 

Kaynak: İHA

Sonraki Haber