Son şampiyon Novak Djokovic Wimbledon'da çeyrek finalde

Wimbledon'ın son şampiyonu Novak Djokovic, Polonyalı rakibini 3-1 yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Tek kadınlarda ise organizasyonun son şampiyonu Elena Rybakina da son 8'e kalmayı başardı.

Son Güncelleme:

Sezonun 3. grand slam turnuvası olan Wimbledon'da heyecan 4. turda oynana karşılaşmalarla devam etti.

2022 Wimbledon şampiyonu ve organizasyonun 2 numaralı seri başı olan Novak Djokovic ise Polonyalı Hubert Hurkacz ile kozlarını paylaştı.

Sırp raket, rakibini 7-6, 7-6, 5-7 ve 6-4'lük setlerle 3-1 mağlup ederek çeyrek finale kaldı. Djokovic, çeyrek finalde Rus tenisçi Andrey Rublev ile karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın 3 numaralı seri başı Daniil Medvedev ise Çek tenisçi Jiri Lehecka ile karşı karşıya geldi. Rus raket karşılaşmayı 2-0 önde götürdüğü esnada rakibinin karşılaşmadan çekilmesi sonucunda çeyrek finale yükseldi.

SON ŞAMPİYON ÇEYREK FİNALDE

Tek kadınlar kategorisinde 3 numaralı Elena Rybakina, 13 numaralı seri başı Brezilyalı Beatriz Haddad Maia ile kozlarını paylaştı.

Geçtiğimiz yılın şampiyonu Kazak raket Rybakina ilk sette karşılaşmayı 4-1 önde götürdüğü sırada rakibinin mücadeleden çekilmesiyle adını son 8'e yazdırdı.

Rybakina çeyrek finalde Ons Jabuer-Petra Kvitova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

25 numaralı seri başı Madison Keys, elemelerden gelerek 4. tura kadar yükselen ve büyük sükse yapan 16 yaşındaki Mirra Andrreeva'yı 3-6, 7-6 ve 6-2'lik setlerle 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber