Oumar Niasse'nin yeni takımı belli oldu

Serbest futbolcu statüsündeki Senegalli golcü futbolcu Oumar Niasse, İngiltere Championship ekiplerinden Huddersfield Town'a transfer oldu.

Son Güncelleme:

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Son olarak İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton forması giyen ve sezon başından bu yana kulüpsüz olan Senegalli forvet oyuncusu Oumar Niasse, İngiltere Championship takımlarından Huddersfield Town'a transfer oldu.

İngiliz ekibiyle sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Niasse, yeni takımında 11 numaralı formayı terletecek.

Huddersfield Town, sezonun tamamlanmasına 8 hafta kala İngiltere Championship'te 42 puanla 18. sırada, küme düşme korkusunu yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor.

OUMAR NIASSE KİMDİR?

18 Nisan 1990'da Senegal'in Dakar şehrinde doğan Oumar Niasse, 2013 yazında ülkesinin takımlarından US Ouakam'dan 250 bin Euro karşılığında Akhisar Belediyespor'a transfer olmuş ve 40 maçta 15 gol - 7 asist'lik performansı sonrasında ertesi sezon 5.5 milyon Euro'ya Lokomotiv Moskova'ya geçiş yapmıştı.

Rus ekibinin formasıyla 42 maça çıkan Senegalli oyuncu, 19 gol - 14 asist'lik müthiş performansının ardından Rusya Ligi'nde 'Yılın oyuncusu' ödülüne layık görülmüş ve 2015/16 sezonunun devre arasında 18 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Everton'ın yolunu tutmuştu.

İngiltere'de geçirdiği 4.5 sezonda Everton, Cardiff City ve Hull City formalarını terleten Niasse, bu takımlarda 74 maça çıktı ve 14 gol - 5 asist'lik performans sergiledi.

31 yaşındaki oyuncunun biten sözleşmesi Everton tarafından uzatılmamış ve yaz aylarında serbest kalmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber