Marc Bartra resmen Trabzonspor'da! İşte maliyeti

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen İspanyol stoper Marc Bartra'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Son Güncelleme:

Trabzonspor, Marc Bartra'yı 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiğini, İspanyol savunmacıyla da 1.5 milyon Euro yıllık ücretten 3 senelik sözleşme imzalandığını duyurdu.

Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Marc Bartra Aregall'ın Kulübümüze transferi konusunda, Real Betis Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Real Betis Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 1.250.000.-EUR, 2 yıla yayılmış 2 taksit halinde ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Marc Bartra Aregall ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için garanti ücret olarak 1.500.000.-EUR ödenecektir. Ayrıca her bir sezon için şarta bağlı bonus olarak, toplamda en fazla 700.000.-EUR prim ödemesi yapılacaktır.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır."

MARC BARTRA'NIN KARİYERİ

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Marc Bartra, 2016/2017 sezonu devre arasında 8 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a, 2017/18 sezonu devre arasında ise 10 milyon Euro karşılığında Real Betis'e transfer oldu.

Kulüp düzeyinde bugüne dek 300 resmi maça çıkan Bartra, 18 gol atıp 13 de asist üretti.

İspanya A Milli Takımı'yla da 14 maça çıkan 31 yaşındaki tecrübeli savunmacı, stoper bölgesinin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber