Manchester United'da Ronaldo'nun sözleşmesi feshedildi!

İngiliz devi Manchester United, geçtiğimiz günlerde kulüple ilgili olumsuz açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin 'karşılıklı olarak' feshedildiğini açıkladı.

Son Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiğini açıkladı.

İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, "Cristiano Ronaldo'ya 346 maçta 145 gollük muazzam katkı için teşekkür ediyoruz. Manchester United'daki herkes, Erik Ten Hag yönetiminde takımın başarısı için birlikte çalışmaya odaklanmış durumda." ifadelerine yer verildi.

"YENİ BİR MEYDAN OKUMA İÇİN DOĞRU ZAMAN GELDİ"

Cristiano Ronaldo ise alınan karar sonrasında, "Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı olarak sözleşmemizi erken bitirme konusunda anlaştık. Manchester United'ı ve taraftarları seviyorum, bu asla değişmeyecek. Ancak, yeni bir meydan okuma için doğru zaman geldi." açıklamasını yaptı.

AÇIKLAMALARI DEPREM ETKİSİ YARATMIŞTI

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde İngiliz televizyon kanalı TalkTV'deki "Piers Morgan Sansürsüz" programına katılarak Manchester United'da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, "Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da..." yanıtını vermişti.

Oyuna alınmadığı Tottenham karşılaşmasının bitmesini beklemeden soyunma odasına gitmesi sonrası bir maçlığına kadro dışı bırakılan Ronaldo, ayrıca Erik ten Hag'a yönelik, "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam." sözlerini kullanmıştı.

CRISTIANO RONALDO'NUN MANCHESTER UNITED KARİYERİ

Cristiano Ronaldo, Manchester United'daki ikinci döneminde 54 maça çıkıp 27 gol - 5 asistlik performans sergiledi.

Portekizli süperstar, Manchester United forması giydiği iki farklı dönemde ise toplamda 346 resmi maça çıktı ve 145 gol atıp 64 de asist üretti.

Manchester United'daki ilk döneminde 1 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 3 de Premier Lig şampiyonluğu kazanan Ronaldo, Avrupa'da yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülüne de 5 kez layık görülmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber