Fenerbahçe, Lincoln Henrique transferini açıkladı

Fenerbahçe, "Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır" açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe Spor Kulübü,  Lincoln Henrique transferi için Santa Clara kulübü ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bilgilendirme Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. 

TRANSFERİN DETAYLARINI BREZİLYA MEDYASI DUYURDU

Sarı-lacivertli kulübün resmi açıklamada yer vermediği transfer detaylarını Brezilya medyası duyurdu.

UOL Esporte'nin haberine göre; Fenerbahçe, Santa Clara kulübüne Lincoln için bonuslarla birlikte yaklaşık 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Portekiz kulübü ayrıca bir sonraki transferden de yüzde 15 pay alacak.

Portekiz medyasında çıkan haberlerde ise 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Lincoln'ün Fenerbahçe'den yıllık 800 bin Euro civarında bir ücret kazanacağı belirtildi.

18 YAŞINDA YOLU TÜRKİYE'DEN GEÇMİŞTİ

Futbola Gremio alt yapısında başlayan Lincoln, 18 yaşındayken, o dönem TFF 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti. Mavi-yeşilli kulüpte oyuna genelde sonradan dahil olan Lincoln, 20 maçta 909 dakika şans bulmuş ve 3 gol - 2 asist'lik performans ortaya koymuştu.

Üç sezondur Santa Clara'da oynayan Lincoln, 109 resmi maçta 9 gol atıp 23 asist yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber