Beşiktaş, Arthur Masuaku'yu kadrosuna katıyor

Rıdvan Yılmaz'ı İskoç ekibi Rangers'a satan Beşiktaş, genç futbolcunun yerini İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Arthur Masuaku ile doldurmaya hazırlanıyor.

Son Güncelleme:

Foot Mercato'da Santi Aouna imzasıyla yayımlanan habere göre; Beşiktaş, Demokratik Kongolu sol bek oyuncusu Arthur Masuaku'nun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması konusunda West Ham United ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlıların Kongolu savunmacıyı kısa süre içinde İstanbul'a getirmesi ve sağlık kontrolünden geçirdikten sonra sözleşme imzalaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA: "BU GECE İSTANBUL'DA"

Siyah-beyazlı kulüpten basın mensuplarına yapılan açıklamada, "Arthur Masuaku'yu taşıyan uçak bu gece saat 00:05’te İstanbul Havalimanı'na iniş yapacaktır." ifadeleri kullanıldı.

ARTHUR MASUAKU'NUN KARİYERİ

Futbola Valenciennes altyapısında başlayan Arthur Masuaku, 2014 yazında 300 bin Euro karşılığında Olympiakos'a, 2016 yazında ise 7 milyon Euro karşılığında West Ham United'a transfer oldu.

28 yaşındaki Kongolu sol bek oyuncusu İngiliz kulübünde geçirdiği 6 sezonda 128 maça çıktı, 2 gol atıp 10 da asist üretti.

Masuaku, 6 yıllık West Ham United kariyerinde sakatlıklar sebebiyle 51 maç kaçırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber