Allahyar resmen Hull City'de

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de İranlı forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'in, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'e sezon sonuna kadar kiralandığı açıklandı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Allahyar Sayyadmanesh, sezon sonuna kadar Championship takımlarından Hull City’e kiralanmıştır. Resmi imzaları bugün atılıp transfer süreci tamamlanmış olan sporcumuza başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Sarı-lacivertli kulüp, İranlı futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu olup olmadığı ve kiralama bedeli konusunda bir bilgi paylaşmadı.

2019 yazında 750 bin Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Allahyar, sarı-lacivertli forma altında yalnızca 3 maçta şans buldu, gol ya da asist üretemedi. Zorya'da geçirdiği kiralık dönemde 50 maça çıkan Allahyar, 22 gole doğrudan katkı (15 gol - 7 asist) sağlamıştı.

Acun Ilıcalı'nın 24 milyon Euro karşılığında satın aldığı Hull City, 29 haftası geride kalan 24 takımlı Championship'te 32 puanla 19. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber