Sofiane Feghouli: "Filistin halkının yanındayım"

Fatih Karagümrük’ün Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Filistin’de yaşanan olayların ardından ilan edilen milli yas, maçlar öncesi saygı duruşu ve karşılaşmalara siyah bant ile çıkma kararlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Filistin’in sonuna kadar yanındayım.'' dedi.

Son Güncelleme:

Fatih Karagümrük’ün Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, "Filistin’in sonuna kadar yanındayım. Futbolcular olarak yapabileceğimiz, federasyonun haklı çağrısına uymak. Bir dakikalık saygı duruşu yapacağım çünkü Filistin halkının yanındayım. Sayın Recep Tayyip Erdoğan da mutlaka Türkiye adına ne yapılması gerekiyorsa en iyisini yapacaktır" dedi.

Kaynak: İHA

Fatih Demirkol'dan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için flaş yorum: "Maça gelememişler" Taraftarlardan şampiyonluk yarışı tahminleri: Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? Özbek'in "silahlı koruma" iddiasına Fenerbahçe'den jet cevap: "Büyük bir algı manipülasyonu" Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay U-19 göndermesi: Bakın bu sefer kimler geldi? Arda Güler, Ancelotti'nin kendisine söylediği o sözleri ilk kez açıkladı Joselu: Arda Güler elimizdeki bir elmas