Sergen Yalçın, sözleşmesini Haber Global'de anlatmıştı

Geride bıraktığımız sezonda Beşiktaş'la lig ve kupa olmak üzere 2 kupa kazanan, oynattığı futbolu ile takdirleri toplayan Sergen Yalçın, Haber Global'de sözleşmesine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi sürüyor. Başarılı teknik adam ile Beşiktaş yönetimi arasındaki sözleşme sürecinin uzaması nedeniyle Sergen Yalçın'ın üzgünlüğünü dile getirdiği ve anlaşmanın sağlanamayacağı belirtildi. Taraflardan bugün açıklama gelmezken sorunun nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

SÖZLEŞME SÜRECİNİ HABER GLOBAL'DE ANLATMIŞTI

Başarılı hoca, Haber Global'de geçen kasım ayında, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk olarak, sözleşme sürecini böyle anlatmıştı:

"Ben o taraftarın beni o kadar sevdiğini bilmiyordum. Beşiktaşlıların kalbinde orada bir yerde duruyormuşum. Orada benim için kontratmış, maddiyatmış çok bir önemi yok. Attığım kontrat da Anadolu'da çalıştığım rakamlara çalışıyorum ben burada. Kontrat ile tazminat ile işim yok. 

Bana bir dosya geldi ben okumadım bile. Bana taraftarımız, başkanımız yarın bırak dese bırakırız. Ben buraya taraftar ve başkanımız istediği için geldim, bu tür şeyler benim için biraz teferruat. Benim için tek boyut başarı boyutu. Maddi hiçbir şey konuşmadık." 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber