Sergen Yalçın'dan yabancı kuralı tepkisi

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Madem oynatmayacaksın, niye yabancı oyuncu aldırıyorsun? Yazık değil mi bu ülkenin parasına?" sözleriyle TFF'ye tepki gösterdi.

Son Güncelleme:

Beşiktaş, Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, takımın gösterdiği performanstan memnun olmadığını söyledi.

"İlk yarı istediğimiz gibi olmadı." diyen Yalçın, "Merkez ve kenar oyuncularımızın top kayıpları etken oldu. Ancak ikinci yarıya çok iyi başladık. İçerde çok ciddi konuşma yaptık. Pozisyonlara girdik. O ara golü bulabilirdik. Son bölümde Gaziantep de golü bulabilirdi. Gaziantep, bizim için hep sorun olmuş bir deplasman. Ön hatta oyuna aldığımız oyuncularımızdan çok katkı alamadık ama bugün itibarıyla herkesin bir maruzatı var. Şu anda istediğimiz seviyede olmadığımız bir gerçek. Yeni gelen oyuncularımızla bir oyun kurgusu oluşturmaya çalışıyoruz. Milli maç arasından sonra maksimum seviyede sahada olmak zorundayız, o bölümden sonra Şampiyonlar Ligi başlayacak." ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Yönetim transfer için çalışıyor. 2 oyuncu daha alma planımız var. Bilmiyorum alabilir miyiz... Ekonomik durumlar, oyuncuların durumları nedir bilmiyorum."

YABANCI KURALI ELEŞTİRİSİ

"1 Türk oyuncuya ihtiyacımız var. Batshuayi'yi oyuna alırken bir Türk daha sokmak zorunda kaldık. Anlamsız bir kural. Dünyanın başka yerinde böyle kural var mı? Madem oynattırmayacaksın, niye yabancı oyuncu aldırıyorsun. Yazık değil mi bu ülkenin parasına? Yabancı kuralını çok doğru bulmuyorum. Dünyanın başka yerinde böyle kural var mı..."

Sonraki Haber