Serdar Ali Çelikler'in açıklamaları sonrası Trendyol'dan karar

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler'in Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası hakem Mustafa Savranlar hakkındaki sözlerinin ardından Trendyol firması, Çelikler'in çalıştığı kurumla iş birliği anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

Son Güncelleme:

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından karşılaşmanın yan hakemi Mustafa Savranlar'a yönelik ağır ifadeler kullandı.

Çelikler'in tepki çeken sözlerinin ardından Süper Lig'in de sponsoru olan Trendyol firması, yorumcunun çalıştığı kurumla olan sponsorluk anlaşmasını iptal ettiğini açıkladı.

Trendyol'dan yapılan açıklamada, "Sporda saygı ve centilmenlik değerlerine bağlı kalmak, Trendyol olarak iş birliklerimizin temel prensibidir. Bu çerçevede, bir dijital spor kanalında sarf edildiğine üzülerek tanık olduğumuz ifadeler kesinlikle tasvip edilemez. İlgili kanal ile olan iş birliğimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından hakem yönetimine tepki göstermişti. Karşılaşmanın yan hakemi Mustafa Savranlar'a "Sen hakem değilsin, adam da değilsin" diyen Çelikler daha ağır ifadeler de kullanmıştı.

Sonraki Haber