Sebastian Szymanski, dev kulüplerin kıskacında!

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'yi İngiliz ve İtalyan devleri kıskacına aldı.

Son Güncelleme:

Sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de sergilediği performansla takımın değişilmezlerinden olan Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, Avrupa devlerinin de radarına girdi.

Polonya'nın Rzeczpospolita gazetesinin haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Chelsea ve Manchester United'ın yanı sıra İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli de Szymanski'yi transfer etmeyi planlayan kulüpler arasında.

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldız futbolcu için 30 milyon Euro bonservis talebi olduğu belirtiliyor.

Alman futbol platformu Transfermarkt'ta güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak tahmin edilen Polonyalı oyuncunun Fenerbahçe ile 3.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

SZYMANSKI'NİN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Sezon başında 9 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödenerek Dinamo Moskova'dan transfer edilen Sebastian Szymanski, bugüne dek Fenerbahçe formasıyla çıktığı 29 maçta 21 gole doğrudan katkı (11 gol - 10 asist) sağladı.

Szymanski sergilediği bu performansla Edin Dzeko'nun ardından (23 gole katkı) sarı-lacivertli takımda skora en çok katkı sağlayan isim oldu.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA İLK 10'DA 3 FENERBAHÇELİ!

Süper Lig'de geride kalan 17 maçta 12 gol kaydeden Fenerbahçeli Edin Dzeko ve Galatasaraylı Mauro Icardi'yi, Kayserispor forması giyen Mame Thiam takip etti. Senegalli futbolcu, forma giydiği 17 maçta 11 kez gol sevinci yaşadı.

Krallık yarışında ilk 10 sıra içinde Fenerbahçe forması giyen 3 futbolcu yer aldı. 12 gollü Dzeko'nun yanı sıra 8 gol kaydeden Sebastian Szymanski ve 7 gollü Dusan Tadic ligin en golcü isimleri arasında yer aldı.

Fenerbahçe 17 maçta 44 gol kaydederken, 3 futbolcu toplamda 27 gole imza attı.

Sonraki Haber