Samsunspor İstanbulspor'u son dakika golüyle devirdi

Süper Lig'de erteleme maçında Samsunspor kendi evinde 1-0 geriye düştüğü maçta İstanbulspor'u 90+3'te Youssef Ait Bennasser'in attığı golle 2-1 yenerek ligde üst üste 2. galibiyetini aldı.

Son Güncelleme:

Süper Lig'in 4. haftasında sağanak yağış nedeniyle ertelenen maçta Samsunspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Karadeniz temsilcisi 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 70'te Soner Aydoğdu ve 90+3'te Youssef Ait Bennasser kaydetti.

İstanbulspor'un tek golünü ise karşılamanın 41. dakikasında Emir Kaan Gültekin kaydetti.

Süper Lig'in ilk 9 haftasında galibiyet edemeyen Samsunspor, ligde Hatayspor'un ardından İstanbulspor'u da devirerek üst üste 2. galibiyetini elde etti ve puanını 8'e yükselterek 19. sırada yer aldı.

Üst üste 3. kez sahadan mağlup ayrılan İstanbulspor ise 5 puanda kalarak ligin 20. ve son sırasında yer aldı.

Süper Lig'in 12. haftasında Samsunspor deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek, İstanbulspor ise Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak.

"SAMSUNSPOR TARAFTARLARI BUGÜN MUTLU OLABİLİR"

Üst üste 2. kez sahadan 3 puanla ayrılan Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Gisdol, 2 haftadır son dakikada kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Takımının aldığı galibiyetlerle özgüven kazandığını ifade eden Gisdol, “Almış olduğumuz galibiyet nedeniyle çok mutlu olmamız lazım. Nasıl olduğu önemli değil, 3 puan aldığımız için mutlu olmamız lazım. Maç başlamadan önce almamız gereken çok zor kararlar vardı. 7 oyuncudan yoksun olarak bu maça çıktık. Oynayacak oyuncuları seçerken zorluk yaşadık. Detaylara bugün bakmayacağım. Önemli olmamız motive olmamız. Pazar günü oynanacak Pendikspor maçında tüm oyuncularımız hazır olacak. Kalbi Samsunspor ile atan her taraftar bugün mutlu olabilir” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber