Röveşata dünyayı salladı: Acımasız Osimhen!

Galatasaray'ın Antalyaspor maçında 3. golünü kaydeden Victor Osimhen'in röveşatası dünyada da geniş yankı buldu.

Son Güncelleme:

Galatasaray'ın dünya yıldızı golcüsü Victor Osimhen, 3-0'lık Antalyaspor galibiyetinde uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir röveşata gole imza attı. Gol dış basında da geniş yankı buldu. 

DÜNYA OSIMHEN'İN SIRADIŞI RÖVEŞATASINI KONUŞUYOR: NAPOLI ONA BAK! OLAĞANÜSTÜ

kontraspor.com'dan Ahmet Turna'nın haberine göre, dünya basını Osimhen'in şık golünü manşetlere taşıdı. İşte Osimhen'in golünün dış basındaki yansımaları...

İSPANYA - AS: ACIMASIZ OSIMHEN!

"Napoli'nin eski forveti Galatasaray'ın zaferini sezonun en iyi gollerinden biriyle tamamladı - tadını çıkarın!"

İTALYA - CORRIERE DELLO SPORT: OSIMHEN'DEN İNANILMAZ RÖVEŞATA

"Napoli'den Türkiye'ye kiralanan forvet oyuncusu, Süper Lig'in dokuzuncu gününde oynanan maçın 92. dakikasında harika bir gole imza attı."

İTALYA - IL MATINO: NAPOLI, OSIMHEN'E BAK!

"Gecesini süper bir golle tamamladı. Victor Osimhen Galatasaray formasıyla yine golü buldu, Nijeryalı forvet takımının Türkiye liginde Antalyaspor'u 3-0 yendiği maçta takımını galibiyete taşıdı. Osimhen, bazı fiziksel rahatsızlıklarının Nijerya milli takımına çağrılmasına hayır demesine yol açmasının ardından geri döndü. Halen Napoli'nin sahibi olduğu forvet, ikinci yarıda oyuna girerek, bu arada bir çifte gol atan takım arkadaşı Icardi'nin yerini aldı. İkinci yarının ortalarında attığı röveşata golü maçın sonucunu belirledi. "

İTALYA - TUTTO NAPOLI: OSIMHEN'DEN SAKATLIK DÖNÜŞÜ PATLAMA

"Victor Osimhen iki maç kaçırmasına neden olan sakatlığının ardından harika bir geri dönüş yaptı. Antalyaspor maçında 78. dakikada oyuna giren Galatasaraylı forvetin önce iki dakika sonra ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü, ardından son dakikalarda ters bir hareketle de olsa tekrar ağları buldu ve bu sefer nizami bir gol oldu. Napoli'den kiralanan Nijeryalı oyuncu beş maçta üç gol ve iki asist yaptı."

FRANSA - FOOT MERCATO: OSIMHEN'DEN MUHTEŞEM BİR RÖVEŞATA!

"Sezonun geri kalanında kadro dışı kalmamak için Napoli'den Galatasaray'a kiralanan Victor Osimhen Türkiye'de oyuna geri döndü. Süper Lig'de şu ana kadar çıktığı 3 maçta 2 gol atan ve 2 asist yapan oyuncu, Cumartesi günü Antalyaspor'a attığı muhteşem golle dikkatleri üzerine çekti."

NİJERYA - PUNCH: OSIMHEN'DEN SAKATLIK SONRASI BAŞ DÖNDÜRÜCÜ GOL

"Victor Osimhen, Cumartesi günü Türkiye Süper Liginde Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyeti mühürleyen muhteşem bir röveşata vuruşla sakatlıktan dönüşünü kutladı."

Sonraki Haber