Rodrygo için kritik an geldi... Süre almazsa kriz kapıda!

Rodrygo için o an geldi. Gerçeklerle yüzleşecek. El Clasico'da dakika verilmeyen oyuncunun baldırındaki sorunun geçtiği ve Ancelotti'nin görev vermesi halinde Chelsea karşısında süre alması bekleniyor.

Son Güncelleme:

Ancelotti ve ekibi ondan geçen yıldan daha fazlasını vermesini bekliyor. Muhtemelen Chelsea karşısında 45 dakika görev yapacak.

Takımdaki rekabet önemli ölçüde arttı. Mbappe ve Endrick takıma dahil olurken Brahim ve Arda Güler'in de oynamak için aç oldukları ortada. Her ne kadar Arda Güler'in orta sahada değerlendirileceği söylense de şu ana kadar Ancelotti onu hep hücumda kullandı. Rodrygo bu sezonun kariyeri için çok önemli olacağını biliyor. Artık Real'in as oyuncusu olmayabilir, ancak yine de takım için önemli bir oyuncu.

ABD'ye hazır geldi ancak ufak bir baldır sorunu yaşadı. Pintus'la birkaç gün çalışarak sorunu giderdi. Real'e geldiğinden beri nasıl bir potansiyeli olduğunu gösterdi. Ancak oynamaya devam etmek için istikrarlı olması gerekiyor. Bir maç oynayıp iki maç ortada görünmeme dönemi sona erdi. Çünkü çok rakibi var.

Şu anda tek arzusu 14 Ağustos'ta Atalanta'ya karşı oynanacak Süper Kupa finalinde ilk 11'de Vinicius ve Mbappe'yle birlikte hücumda oynamak. Tercih edilmezse işler sarpa sarabilir.

Peşinde Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal ve PSG gibi takımlar var. O Real Madrid'de devam etmek istediğini söyledi. 2028'e kadar sözleşmesi var. Ancak sırf oynamak istemesi yeterli değil daha fazlası yapmak zorunda. Kulüp onu satmak istemese de yeterince süre alamazsa kimyası bozulabilir.

Sonraki Haber