Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama: Eksiklerimiz var

Fenerbahçe ile Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Yatabare, Erdoğan Yeşilyurt, Appindangoye ve Samba Camara'nın sahada olmayacağını açıkladı.

Son Güncelleme:

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Rıza Çalımbay zorlu karşılaşma öncesi Beyaz Futbol'da açıklamalarda bulundu. 

"HANGİ TAKIM OLURSA OLSUN PUAN ALMAK İSTİYORUZ"

Rıza Çalımbay "Biz şuan 5'inciliği kovalıyoruz. Onun için bu maçtan puan ve puanlar almamız lazım. Alacağımız puan ligi etkliyebilir ama bizim puan almamız lazım. Pandemiyi ağır geçiren takımlardan biriyiz. Buna rağmen buralara kadar geldik. Hangi takım olursa olsun puan almak istiyoruz." diye konuştu. 

"ONLAR OLSAYDI DAHA AVANTAJLI SAHAYA ÇIKABİLİRDİK"

Beşiktaş'tan aldıkları puanın ve ortaya atılan spekülasyonlarının hatırlatılması üzerine Çalımbay "Takım bu spekülasyonlardan etkilenmiyor. Burada etkilenen benim. Ben Beşiktaşlayım. Başka takımda oynamadım. Ben sosyal medyaya bakmıyorum. Sorumluluğumuz var onu yapmaya çalışıyoruz. Takım ayırmıyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağız, biraz eksiğimiz var. Onlar olsaydı daha avantajlı sahaya çıkabilirdik. Mustapha Yatabare, Erdoğan Yeşilyurt, Aaron Appindangoye, Samba Camara maçta oynamayacaklar. Sahaya çıkacak çokta iyi bir takımımız var. Bizim için de bu maç çok çok önemli" dedi.

EMRE BELÖZOĞLU YORUMU

Emre Belözoğlu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Çalımbay "Fenerbahçe camiasının bir oyuncusunun orada olması çok gurur verici Fenerbahçe açısında. Emre benim de çok sevdiğim bir futbolcuydu. Onunla karşılıklı takımları yönetmek çok güzel olacak. Çok başarılı gidiyorlar. Bana göre en iyi kadroya sahip takımı yönetiyor. Başarılar diliyorum. Kolay iş değil. Kendisi de açıladı. Çok stresili bir iş. İnşallah çok başarılı olur" dedi. 

Sonraki Haber