River Plate'te Beşiktaş paniği: Pablo Solari savaşı başladı!

Arjantin ekiplerinden River Plate bir yandan Real Madrid'i peşinde koşturan Franco Mastantuono'yu takımda tutmaya çalışırken bir yandan da Beşiktaş paniği yaşıyor.

Son Güncelleme:

Dünya çapında bir yıldız olması beklenen 15 yaşındaki Franco Mastantuono için 45 milyon euro isteyen River'a Real Madrid 30 milyon euro önerdi. River fiyatı indirmiyor, Real'de artırmıyor.

Bir yandan bu oyuncusuna gelen tekliflerle boğuşan Arjantin takımı şimdi de Pablo Solari'ye olan Beşiktaş ilgisiyle sarsıldı.

River Palet Solari için 15 milyon dolar talep ederken Beşiktaş 10 milyon dolar önerdi.

Solari'nin River Plate ile 25 milyon euro'lu bir fesih maddesi içeren sözleşmesi bulunuyor. Transfer kapandığında bu rakam 30 milyon euro'ya çıkacak. Sözleşmesi Aralık 2027'de bitiyor.

Ancak oyuncunun hakları 3 farklı kulüpte bulunuyor. River, Solari'nin bonservisinin yüzde 60'ına sahip. Geri kalan yüzde 40'ı ise Colo Colo ve Talleres paylaşıyor. Şili ekibi Colo Colo, River Plate'e baskı yaparak Solari'yi Beşiktaş'a satmasını istiyor.

River ise 10 milyon dolarlık teklifi kabul etmiyor ancak baskı nedeniyle başka bir çözüm arıyor. Arjantin ekibi oyuncunun diğer iki kulüpte olan yüzde 40'lık haklarını satın alarak Beşiktaş'ı saf dışı bırakmaya çalışacak.

Arjantinli futbolcu Pablo Solari, 2022'de geldiği River Plate'te şu ana kadar 25 gol atıp, 17 asist yaptı. Toplam 94 maça çıktı ve 3 kez kupa kaldırdı.

Sonraki Haber