Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe iddiası

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi 3-0 yendiği maçın ardından yaptığı yorumla dikkatleri çekti.

Son Güncelleme:

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi 3-0 yendi. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde sonuna kadar gidebileceğini belirten Rıdvan Dilmen, Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde'ye ise ayrı parantez açtı.

Rıdvan Dilmen'in maç sonrası yaptığı yorumlar şöyle:

"Konferans Ligi'nin favorilerinden biri Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin Atina'da final oynama ihtimali yüksek. Ben 'Dört büyükler'den birinin zama içinde Konferans Ligi'nde final oynayacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin Süper Lig şampiyonluğu ile Konferans Ligi'nde final şansını eşit görüyorum.

Bence Fenerbahçe'nin bu yıl en büyük kazançlarından biri Oosterwolde'dir. İsmail Kartal'a bu saatten sonra Süper Lig mi, Konferans Ligi mi diye sorsalar bu dakikadan sonra ikisini de ister. Ama yine de yüzde vereceksek yüzde 60 Süper Lig, yüzde 40 Konferans Ligi'ni ister."

"25'ER MİLYON EURO'SA SATARSA ŞAŞIRMASIN FENERBAHÇE"

"Ferdi ile Oosterwolde'ye övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, "25'er milyon euro'ya satarsa şaşırmasın Fenerbahçe bunu söyleyeyim. Her gün gelişen ve çok genç oyuncular bunlar."

Sonraki Haber