Ricardo Gomes'den Yılmaz Vural'a cevap

Süper Lig'in 39. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da karşılaşmada oyuna girmek istemeyen Ricardo Gomes, teknik direktör Yılmaz Vural'ın maç sonrasında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe yenilgisinin ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik Direktörü Yılmaz Vural yabancı oyuncular hakkında sert açıklama yaptı.

Vural, "Ricardo Gomes'ten rica ettim, sana ihtiyacımız var oyuna gir dedim. Girmem dedi. Yabancı futbolcular burayı dingonun ahırı sanıyor. Bir başka oyuncuyu oyundan çıkardık diye bana soyunma odasına küfür etmiş. Bana bir de? Küfür! Ulan burası dingonun ahırı mı? Allah sabır veriyor. Birkaç sene önce olsa adam gibi döversin" dedi.

Yeşil Burun Adalı oyuncu ise bugün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Ricardo Gomes: "Maçın ikinci yarısında oyuna gireceğim bilgisi bana verildikten sonra görüntülerde de görüldüğü üzere oyuna girmek için hazırlıklara başladım. Hazırlanmaya başladığımda hoca geldi ve seni seviyorum gibi şeyler söylemeye başladı. Benim futbol oynamam için bana bunu söylemene gerek yok üzgündüm her oyuncu gibi oynamak istiyordum ve sonra gelip akabinde değişikliklik düşünmüyorum ihtiyaç yok dedi. Sonrasında ben de hazırlanmayı bıraktım. Bu duruma takım arkadaşlarım ve görüntülerde görülen kulüp çalışanı da çok yakından tanıklık ettiler. Oyuna girmek istemediğim yönünde yapılan açıklamanın gerçeği yansıtmadığını ve benim ağzımdan böyle bir ifadenin çıkmadığını kendilerine sorulduğunda, onlar da doğrulayacaktır. Durumdan tüm kamuoyunun anlayacağı üzere yapılan hatalardan dolayı alınan mağlubiyeti bu tarz açıklamalar ile benim adım kullanılarak üzerinin kapatılmaya çalışılması beni oldukça üzmüştür" dedi.

Sonraki Haber