Rebic’ten son 3 maçta 3 asist

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği ancak beklenen katkıyı alamadığı Hırvat futbolcusu Ante Rebic, siyah-beyazlı forma ile çıktığı son 3 karşılaşmada 3 asist yaparak çıkışa geçti.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'a sezon başında Milan'dan transfer olan ancak bekleneni veremeyen Rebic'in performansı yükselmeye başladı.

Hırvat futbolcu, oynadığı son 3 mücadelede 3 asistle hücum hattına verdiği destek ile dikkat çekti. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu dördüncü maçında Bodo Glimt'e 2-1 kaybedilen maçta siyah-beyazlıların tek golünün asistini yapan Rebic, Süper Lig’de Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında da 1’er gol pası vermeyi başardı.

Sezon başında kadroya katılan ve kondisyon eksikliğinin yanı sıra yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 12 müsabakada 348 dakika süre alabildi.

Rebic, siyah-beyazlı forma ile henüz gol sevinci yaşayamadı.

CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Beşiktaş'ta Ante Rebic sarı kart cezalısı oldu.

Dün akşam Başakşehir'le oynanan mücadelenin 45+1. dakikasında rakibinin ayağına basan siyah-beyazlı oyuncu, Samsunspor maçında cezalı durumu düştü.

Rebic; Pendikspor, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında da sarı kart görmüştü.

RIZA ÇALIMBAY: "REBIC YÜZDE 40'LA OYNUYOR. NASIL İYİ BİR OYUNCU OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmada atılan tek golün asistini yapan ve sergilediği performansla dikkati çeken Ante Rebic ile ilgili bir soruyu, "Başta Rebic olmak üzere bazı arkadaşlarla özel olarak görüştük. Nasıl iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Yüzde 40'la oynadı. Daha verebileceği şeyler var. Bu maçta yorulana kadar çok iyi oynadı." şeklinde yanıtladı.

Kaynak: Ajanslar

Sonraki Haber