Real Madrid'in yıldızı bir aslanla görüntülendi!

Real Madrid'de sakatlanan Tchouameni'nin bir aslanla çekilen videosu kısa sürede gündem oldu.

Son Güncelleme:

Real Madrid'de sakatlanan Tchouameni'nin bir aslanla çekilen videosu kısa sürede viral oldu. Real Madrid taraftarları şaşkına döndü.

İspanyol devi Real Madrid'in revirindeki isimlerden biri olan Fransız yıldız Aurelien Tchouameni Barcelona maçında sakatlanmıştı.

Fransız futbolcu 6 ila 8 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bu nedenle takımdan ayrı kalan Tchouameni oluşan boş zamanını aslanlarla geçiriyor.

Sosyal medyadan paylaşılan videosu bir anda viral olan Tchouameni'nin yorgun bir aslanla görüntüleri Real Madrid taraftarlarının yüreğini ağzına getirdi.

Yorgun aslanın yanında konuşan Tchouameni'nin rahat tavırları dikkat çekti.

Videonun sosyal medyada düşmesinin ardından endişelenen Real Madrid taraftarları çok sayıda yorum yazdı.

Bir taraftar "Tchouameni'yi oradan çıkarsınlar" yazarken bir başkası ise "Eksik olan tek şey bir aslanın bacağını koparmasına izin vermesiydi" diyerek Frasız futbolcuyu eleştirdi.

Kimi taraftarlar ise şakaya başvururken "Sağlık Raporu: Aslan yedi, ömür boyu sahalardan uzak kalacak" diye yazanlar da oldu.

REAL MADRİD'İN SAKATLAR ORDUSU

Jude Bellingham, Courtois, Kepa, Militao, Tchouameni ve Arda Güler'in sakat olduğu Real Madrid milli arada da Camavinga ve Vinicius7u kaybetmişti.

Zor durumda kalan Real Madrid'de Tchouameni'nin aslanlı videosu bu yüzden beklenenden daha fazla ses getirdi.

STOICHKOV'DAN GOLDEN BOY ELEŞTİRİSİ

Öte yandan Barcelona efsanesi Bulgar futbolcu Hristo Stoichkov, Golden Boy ödülünün Jude Bellingham'a verilmesini eleştirdi. Stoichkov, Bellingham'ın geçen sezon Dortmund'la hiçbir başarı elde edemediğini belirterek ödülün Musiala ya da Balde'ye verilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haber Global TV

Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor Vur vur inlesin, Ancelotti dinlesin: Arda Güler'den sol ayak resitali