Real Madrid'in sabrı tükenmek üzere: Arda Güler kış döneminde...

Milli oyuncumuz Arda Güler'in sakatlığını atlatıp sahalara dönmesini bekleyen Real Madrid, 18 yaşındaki yıldız ismi kiralama ihtimalini değerlendirmeye başladı.

Son Güncelleme:

İspanyol basını büyük umutlar vadetmesine rağmen peş peşe sakatlıklar nedeniyle henüz hiç forma giyemeyen Arda Güler için sürenin daraldığını yazdı.

Yeni bir takıma gelen ancak o takımın formasını şu ana kadar giyemeyen bir futbolcunun uyum sürecinin uzayacağını yazan gazeteler Real Madrid yönetiminin Arda'yı kış transfer döneminde kiralayabileceğini yazdı.

Kulübün yönetimi Arda için en iyisinin kiralık olarak başka bir takımda oynaması olduğunu düşünüyor.

Todo Fichajes'te yer alan habere göre oyuncunun ikinci kez sakatlanması Arda ile ilgili beklentileri iyice karmaşıklaştırdı. Yönetim kurulu ve ekibi Ocak 2024'te oyuncuyu kiralama olasılığını değerlendirmeye başladı.

Ekim sonu ya da kasım başına yeniden takıma dönmesi beklenen Arda Güler tekrar bir talihsizlik yaşamaması halinde idari ve teknik yönetimi ikna etmek için sadece 2 ayı olacak.

KİRALANMA İHTİMALİ YÜKSEK

Bu 2 ay içinde vazgeçilmez olduğunu gösteremezse sezonun geri kalanını başka bir takımda kiralık olarak geçirme olasılığı yüksek.

Real Madrid yönetimi oyuncuyu bir başka İspanyol kulübüne kiralamayı planlıyor. Böylece Arda'nın İspanya La Liga'ya alışma sürecini kısaltmayı hedefliyor.

Ancak Arda Güler'in kiralanmaya kesinlikle karşı çıktığı ve ne olursa olsun takımda kalmak için mücadele edeceği de biliniyor.

Arda Güler ne zaman doğdu?

Arda Güler, 25 Şubat 2005'te Ankara'da doğdu.

Arda Güler hangi pozisyonlarda oynuyor?

Milli futbolcu hem sağ kanatta hem de merkezde görev yapabilen sol ayaklı bir ofansif orta saha oyuncusu.

Arda Güler'in boyu kaç?

Arda Güler 1,76 cm boyunda.

Arda Güler ne zamandan beri profesyonel olarak futbol oynuyor?

Milli futbolcu Temmuz 2021'den bu yana profesyonel olarak top koşturuyor.

Arda Güler, Real Madrid'e gelmeden önce kaç maç oynadı? Kaç gole katkı yaptı?

Arda Güler profesyonel olarak Fenerbahçe'de 51 maça çıktı. Bu maçlarda 21 gole katkı yaptı. Katkıyı ağırlıklı olarak yedekten girdiği maçlarda yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber