Real Madrid'e noel hediyesi Arda Güler

Real Madrid taraftarlarının beklediği noel hediyesi Arda Güler oldu. Sakatlığını tamamen atlatan milli futbolcu ocak ayına damga vuracak.

Son Güncelleme:

Sezonun ilk yarısında Real Madrid başarılı bir performans göstermesine rağmen sakatlıklardan çok çekti. Militao Courtois başlar başlamaz ve Alba da kısa süre önce sezonu kapattı. Arda Güler de bu talihsizliklerden nasibini aldı ve 3 kez sakatlandı.

Bundan dolayı halen Real Madrid formasıyla sahaya çıkamayan Arda Güler için artık hiçbir engel kalmadı. Mundo Deportivo tarafından Real Madrid'e noel hediyesi olarak gösterilen Arda Güler'in 2024'ün ilk günlerinde beyazların formasını giymesi bekleniyor.

Üçüncü sakatlığının ardından tamamen iyileşmesi ve oynamaya hazır hale gelmesi için özel dikkat gösterilen milli futbolcunun ilk dakikalarını alması ve peşinden yavaş yavaş maç eksiğini kapatarak kas kazanması bekleniyor.

3 Ocak tarihinde Mallorca karşısında Real Madrid formasıyla ilk kez karşımıza çıkmayan hazırlanan Arda Güler için düşünülen süre ise 20 dakika. Ancak maçın gidişatına bağlı olarak Arda'nın prömiyerinin ertelenme riski de halen mevcut. İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda'yı tüm baskılardan arındırmayı planlıyor.

Mallorca maçında beklenen şans gelmezse 6 Ocak'taki Kral Kupası maçında Arda Güler öyle ya da böyle formayı kesin olarak Arandina karşısında giyecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber