Real Madrid'de gençler başkaldırıyor: Düzelt düzeltebilirsen Mr. Ancelotti!

Real Madrid lige kötü bir başlangıç yaparken takımdaki sorunlar da gün yüzüne çıktı.

Son Güncelleme:

Real Madrid'de sezon beklendiği gibi başlamadı. Ligdeki ilk maçında Mallorca deplasmanında alınan beklenmedik beraberliğin ardından Carlo Ancelotti'nin takımındaki sorunlar katlanarak artacak gibi görünüyor.

Sahadaki sonucun ötesinde, soyunma odasındaki dakikaların ve egoların yönetimi İtalyan çalıştırıcı için gerçek bir endişe kaynağı olmaya başlıyor. En hassas vakalardan biri, sezon öncesi sansasyon yaratan isimlerden biri olan Arda Güler'in artık hoşnutsuzluk belirtileri göstermeye başlaması.

Madrid'e büyük beklentilerle gelen genç Türk yetenek Arda Güler, Mallorca karşısında çok az dakika aldı. Ancelotti'nin Güler'i maçın son dakikasına kadar yedek kulübesinde tutması oyuncuda rahatsızlık yarattı. Bu sezon daha büyük bir rol oynama vaadi, özellikle de Real Madrid'in önündeki şiddetli rekabet karşısında sönüyor gibi görünüyor.

Kylian Mbappé'nin gelişi ve Vinicius ile Rodrygo'nun güçlenmesiyle Güler, kendisini haksızlığa uğramış hissediyor. 19 yaşındaki Türk, önemli maçlarda köklü yıldızlardan herhangi birinin yerini almasının kendisi için çok zor olacağının farkında. Ancelotti, rotasyonda kendisine önemli bir rol sağlayarak ortalığı sakinleştirmeye çalışsa da gerçek şu ki, İtalyan teknik direktörün ağır topların öncelikli olduğu şemasında Güler, lüks bir yedek oyuncu konumuna indirgenebilir.

RAHATSIZLIK HAD SAFHADA

Bu rahatsızlık sadece oyuncuda değil, çevresindekilerde de algılanıyor. Güler'e yakın kaynaklar, bu sezon beklediği dakikaları alamaması durumunda yeni kulüp arayışını ciddi şekilde düşünmeye başlayacağını öne sürüyor. Real Madrid'in gelecek vaat eden projelerinden biri olması nedeniyle durum oldukça hassas ve dakika eksikliği nedeniyle Güler'i kaybetmek kulübün uzun vadeli planlaması açısından ağır bir darbe olacak.

ENDRICK DE ŞOKE OLDU... TAKIMA GOL LAZIMDI AMA...

Öte yandan bir diğer genç vaat olan Endrick'in durumu da pek iyi değil. Brezilyalı oyuncunun Mallorca'da bir dakika bile oynayamaması takımdaki rolüne ilişkin şüpheleri artırdı. Takımın gole ihtiyacı var. Golcü oydu ama düşünülmedi bile. Ancelotti, soyunma odasındaki gerilimin sezon boyunca artmasını ve daha büyük bir sorun haline gelmesini istemiyorsa, bu durumları çok dikkatli ele almak zorunda kalacak.

Yıldızları ve egoları yönetme yeteneğiyle bilinen Real Madrid , şimdi bir iç zorlukla karşı karşıya. İlk 11'de yer almak için kıyasıya bir rekabet söz konusu ve bu durum genellikle performans açısından olumlu olsa da, doğru yönetilmezse gerilimlere de yol açabiliyor.

Ancelotti, engin tecrübesiyle, tüm oyuncularını motive etmek için mükemmel dengeyi bulması gerektiğini biliyor ancak Arda Güler vakası özellikle çok karmaşık görünüyor.

Sonraki Haber