Real Madrid'de bir sakatlık şoku daha!

La Liga'nın 11. haftasında ezeli rakibi Barcelona'yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu Girona'dan devralan Real Madrid'e maçta sakatlanan Fransız orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni'den kötü haber geldi.

Son Güncelleme:

Real Madrid'de Barcelona ile oynanan El Clasico maçında sakatlanan Fransız orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni'den kötü haber geldi.

Eflatun-beyazlılar, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun sol ayak ikinci tarak kemiğinde stres kırığı tespit edildiğini açıkladı. Fransız yıldızın sakatlığı nedeniyle 6 ila 8 hafta aralığında sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon başında 80 milyon Euro karşılığında Monaco'dan transfer edilen Tchouameni, ilk sezonunda 50 maçta görev yaptı ve 4 asist üretti. Bu sezon ise şimdiye dek 14 maça çıkan Tchouaméni, 1 gol kaydetti.

İSPANYA SÜPER KUPA MAÇLARI SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANACAK

İspanya Futbol Federasyonunun (RFEF) Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşma gereği 2019 yılından bu yana Suudi Arabistan'da oynanan İspanya Süper Kupası'nın maç tarihlerinin 10-14 Ocak 2024 olduğu açıklandı.

RFEF, Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona ve Osasuna takımları arasında oynanacak Süper Kupa maçlarının 10-14 Ocak'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park Stadı'nda yapılacağını duyurdu.

Süper Kupa maç takvimine göre, yarı final maçları 10 Ocak'ta Real Madrid-Atletico Madrid, 11 Ocak'ta Barcelona-Osasuna arasında, final maçı da 14 Ocak'ta oynanacak. Tüm karşılaşmalar TSİ 21.00'da başlayacak.

RFEF, 2019'da Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşma ile İspanya Süper Kupa maçlarını, toplamda 240 milyon avro karşılığından 6 yıllığına Suudi Arabistan'da oynatma kararı almıştı.

Suudi Arabistan, bir çok ülkede canlı yayınlanan Süper Kupa'da yarı finalde kaybeden takımlara 800 biner Euro, finali kaybedene 1,4 milyon Euro, kupayı kazanan takıma da 2 milyon Euro veriyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber