"Real Madrid ilk 11'inde Barcelona'dan sadece o oynayabilir!"

Real Madrid'in eski iletişim direktörü Joaquin Maroto, Katalan ekibi Barcelona'nın taraftarlarını kızdıracak açıklamalar yaptı.

Son Güncelleme:

Katalan kanalı TV3'te konuşan Real Madrid kulübü eski iletişim direktörü Joaquin Maroto'nun açıklamaları Barcelona kulübü ve taraftarları arasında tepki aldı.

Maroto, "Her ne kadar bazıları Barça'nın sakatları iyileştiğinde İspanyol liginin en iyi orta sahasına sahip olduğunu söylese de gerçek şu ki, Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'inin ilk 11'inde Barça'dan yalnızca 1 futbolcu yer alabilir" dedi.

Real Madrid'in dünyanın en iyi kalecisi Courtois, en iyi sağ beke Carvajal, en iyi stoperleri Rüdiger ve Militao'ya sahip olduğunu belirten Maroto, "Mendy savunma açısında sol bekte rakipsiz. Orta sahada Tchouameni, Camavinga, Bellingham, Modric, Valverde ve Ceballos kalite, fizik ve futbol zekasını birleştiren oyuncular. Arda Güler ve Brahim de orta sahada oynayabiliyor. Ön taraftar ise Mbappe, Vinicius, Rodrygo ve Endrick tartışılmaz. Real Madrid kadrosunun eşi benzeri yok. Barcelona'dan sadece Lamine Yamal bu kadroda oynayabilir" yorumunda bulundu.

Sonraki Haber