Real Madrid Federico Valverde'nin de sözleşmesini uzattı

İspanya'nın Real Madrid Kulübü, Uruguaylı orta saha oyuncusu Federico Valverde'nin sözleşmesinin 2029'a kadar uzatıldığını duyurdu.

Son Güncelleme:

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, 25 yaşındaki Valverde'nin karşılıklı varılan anlaşmayla sözleşmesinin 30 Haziran 2029'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Real Madrid'de Temmuz 2016'dan bu yana forma giyen Valverde, çıktığı 220 maçta 19 gol atarak, eflatun-beyazlılarla 9 kupa kazandı.

Son iki haftadır art arda futbolcularının sözleşmesini yenileyen Real Madrid, Vinicius Junior, Rodrygo Goes ve Eduardo Camavinga ile de devam etme kararı almıştı.

İspanyol basını, Valverde'nin tek taraflı serbest kalma bedelinin diğer üç futbolcu gibi 1 milyar avro olacağını iddia etti.

ARDA GÜREL SPOR SALONUNDA ÇALIŞTI

Kadroya alınmasına rağmen ne Rayo Vallecano ne de Braga maçlarında oynatılmayan Arda Güler, bugün başlayan Valencia maçı antrenmanında da yer almadı.

İspanyol basınında yer alan bilgiyere cumartesi günü Valencia'yı Santiago Bernabeu'da ağırlayacak Real Madrid'in antremanında Arda Güler takımla birlikt eçalışmadı.

Henüz Real Madrid formasıyla maça çıkamayan genç yıldızın Ceballos'la birlikte spor salonunda çalıştığı belirtildi. Antrenmana çıkmayan bir başka isim ise Braga maçı öncesi ısınmada sakatlanıp kadrodan çıkartılan Kepa'ydı. Kepa'ya bazı tıbbi testler uygulandığı ve muhtemelen 2 ya da 3 hafta sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor.

Diğer oyuncular ise antrenmana spor salonunda başladı. Braga maçında ilk 11'de yer alan oyuncular sahada ve tesislerde toparlanma çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise taktik, pres ve topa sahip olma antrenmanı yaptı. Son olarak dar alanda bir maç yapılarak seans tamamlandı.

 

Kaynak: AA

Sonraki Haber