Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması

Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Beşiktaş'tan ayrılış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:

Portekizli yıldız, Beşiktaş'tan ayrılış süreciyle ilgili "Fikret Orman, Beşiktaş'ta kalmamı istemedi ve ben de kulüpten ayrıldım. Çok da fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum çünkü beni rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'nın ayrılığında payı olmadığını vurgulayan Quaresma "Ayrılığımın teknik direktörle hiçbir alakası yok, kendisine saygım sonsuz. Bana hep sevgi dolu davrandı, umarım Beşiktaş'la hayal ettiği şampiyonluğu kazanabilir." dedi.

Portekizli oyuncu "ileride Beşiktaş'a döner misin?" sorusuna "Şu anda Kasımpaşada'yım. Bir gün Beşiktaş'a dönmem için şartlar oluşursa oturup konuşulur ve bir karara varılır. Şu an Kasımpaşa'ya yüzde yüzümü vermek istiyorum. Burada mutluyum, başarı için çalışıyorum" şeklinde cevap verdi.

"BEŞİKTAŞ'A GOL ATARSAM SEVİNMEM"

Süper Lig'in 14. haftasında eski takımı Beşiktaş'a karşı mücadele edeceği hatırlatılan ve gol atması durumunda sevinip sevinmeyeceği sorusu yöneltilen Quaresma, "Benim için özel bir maç olacak. Porto'ya karşı oynarken de böyleydi. Çünkü iki takım da benim için böyle özel. Galibiyet için elimden geleni yaparım ama gol atarsam sevinç yaşamam." dedi.

Sonraki Haber