PAOK'un Cyle Larin pişmanlığı

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAOK, yaz aylarında Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin'i transfer etmediği için pişmanlık yaşıyor.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ta sezonun en büyük kazançlarından biri olan Cyle Larin'in yaz aylarındaki taliplileri de büyük pişmanlık yaşıyor.

Yunan basınında yer alan haberlerde Kanadalı golcüyü yaz aylarında isteyen PAOK'un, 2 milyon Euro'luk bonservis talebini ödemediği için üzgün olduğu kaydediliyor.

Larin'in yerine Rijeka'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Antonio Çolak'ı kadrosuna katan PAOK, beklediğini bulamadı.

Hırvat oyuncu ligde çıktığı 10 maçta sadece 1 kez ağları sarsarken, 2 milyon Euro bonservis ödemedikleri Cyle Larin'in ise 22 maçta attığı 12 golle ligde gol krallığına oynadığı vurgulandı.

Yaz aylarında Beşiktaş, PAOK'tan Chuba Akpom'la ilgilenmiş ve o dönem medyada Akpom'la Larin'in takas edilebileceği yönünde haberler yer almıştı.

Sonrasında Akpom 3 milyon Euro karşılığında Middlesbrough'ya transfer olmuş, Larin ise beklenen teklif gelmediği için Beşiktaş'ta kalmıştı.

Sporx

Sonraki Haber