Panathinaikos'tan flaş Fatih Terim kararı!

Yunan basınında yer alan haberde Panathinaikos yönetiminin sezon sonunda Fatih Terim'le yolları ayırma kararı aldığı ifade edildi.

Son Güncelleme:

Yunanistan Süper Ligi'nde Şampiyonluk Turu'nun 8. haftasında kendi sahasında Aris'e 1-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in geleceği tartışılıyor.

Yunan basınından Sport24'te yer alan habere göre; Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Aris karşısında iç sahada alınan mağlubiyet Panathinaikos yönetimi için bardağı taşıran son damla oldu.

Panathinaikos Başkanı Yiannis Alafouzos'un ligde geçen hafta AEK karşısında alınan mağlubiyete rağmen yola devam etmeyi düşündüğü fakat Aris yenilgisinin ardından fikrinin değiştiği bildirildi.

Haberde Başkan Yiannis Alafouzos'un 26 Aralık'ta Fatih Terim'i göreve getirerek büyük bir risk aldığı fakat bu riskin başarılı olmadığı yorumu yapıldı.

Bazı Panathinakos taraftarlarının sezonun tamamlanmasını beklemeden Fatih Terim'le yolların ayrılmasını istediği de haberde belirtildi.

KUPADA FİNALDE MÜCADELE EDECEK

Ligde bitime 2 hafta kala AEK, bitime iki hafta kala 75 puanla liderliğini sürdürüyor. AEK'nın ardından Panathinaikos 71, birer maçı eksik takımlardan PAOK 71 ve Olympiakos 70 puanla sıralanıyor. Aris ise 52 puanla 5. sırada yer alıyor.

Ligde şampiyonluk şansını zora sokan Panathinaikos, Yunanistan Kupası finalinde 25 Mayıs'ta Aris ile mücadele edecek.

Sonraki Haber