Milli yıldız Orkun Kökçü'den ayrılık açıklaması

Hollanda ligini bu sezon şampiyon olarak tamamlayan Feyenoord'da forma giyen milli yıldızımız Orkun Kökçü, yaptığı açıklamada takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Son Güncelleme:

Bu sezon formasını giydiği Hollanda ligi ekiplerinden Feyenoord'la şampiyonluk sevinci yaşayan milli oyuncumuz Orkun Kökçü geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk sevinci yaşayan Feyenoord'un teknik direktörü Arne Slot ile arasının iyi olduğunu belirten 22 yaşındaki yıldız, doğru bir takımdan teklif aldığı takdirde transfer olabileceğini söyledi.

NTV Spor'un haberine göre; Yıldız isim kariyerinde değişiklik için zamanın geldiğini belirterek, "Teknik direktörle iyi bir ilişkim var ama doğru kulüpten teklif gelirse kariyerimde bir sonraki adımı atmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

AVRUPA DEVLERİ İZLİYOR

Kaptanı olduğu takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan orta saha oyuncusuyla pek çok Avrupa kulübü ilgileniyor. Orkun Kökçü'yle ilgilenen kulüpler arasında Arsenal, Benfica gibi üst düzey ekipler yer alıyor.

Milli oyuncu bu sezon Hollanda ekibiyle 46 maça çıkarken 12 gol, 5 asistlik bir performans sergileyerek takımının başarısında önemli pay sahibi oldu.

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber